Don’t be a stranger

VAD BEHÖVER DU FÖR ATT VÄXA DIN MULTIPASSIONERADE BUSINESS?

Hör av dig!

Jag är aldrig längre än ett DM bort. Använd kontaktformuläret för att boka en konsultation, ställa frågor eller be om en offert.

Kontaktformulär

Vanliga frågor

Du kallar dig själv "multipassionerad soloprenör". Vad betyder det?

Multipassionerad soloprenör är ett ganska brett begrepp, I know. Så varför kallar jag mig det? Helt enkelt för att jag är bred i mina kompetenser och passioner. Yrkesmässigt ägnar jag mig åt flera olika saker, som till exempel:

– Coaching, utbildning & föreläsande

– Content & copywriting

– Grafisk design 

– Digital marknadsföring

– Webbsidedesign

– Branding & varumärkesidentitet

Tack vare bredden i mina kompetenser och kunskaper kan jag hjälpa dig att skapa en helhetsupplevelse kring ditt personliga varumärke via både text, bild och grafisk design. Men jag kan även hjälpa dig att finna de verktyg och strategier du behöver för att ta dig framåt, ta plats med ditt personliga varumärke och bygga din egna multipassionerade business. 

Kan jag anlita dig för andra tjänster än de som står listade?

Det korta svaret är: ibland.

Om du upplever att du har andra behov än det som står i mina tjänster, kan du alltid kontakta mig via kontaktformuläret. Där beskriver du hur just dina/ditt företags behov ser ut och vad det är du önskar min hjälp med.

 Jag kommer sedan att se över om det faller inom min kunskapsbas — eller om det är något jag kan lära mig. Därefter återkommer jag till dig med ett svar. Om jag mot förmodan inte kan ta mig an jobbet, hänvisar jag dig gärna vidare till någon inom mitt kontaktnät som jag tror kan vara rätt person för dig.

Jag är webbdesigner. Kan jag kontakta dig för samarbete när jag har en klient som behöver copy till webbsidan?

Absolut!

Jag samarbetar regelbundet med webbdesigners som har klienter i behov av copywriting. Det gäller oavsett om klienten vill ha webbsidetexter skapade från grunden, eller om de bara önskar bearbetning av texter de själva skrivit.

Vill du samarbeta med mig? Skicka ett mail till hello@nicolesoraya.com så pratar vi vidare.