Nicole Soraya – that’s me!

 

Hey Sunshine,

Det är jag som är Nicole Soraya. Multipassionerad coach, kreatör, storyteller och föreläsare som alltid fått klaustrofobi av att sitta still i boxen.

Lustdriven, nyfiken, en gnutta excentrisk — och ett BIG fan av sånt som får mitt hjärta att slå hårdare. Som slädhundar, fallskärmshoppning, galopper & vackra vyer.

Och att hjälpa multipassionerade soloprenörer och kreatörer att stå i sin fulla kraft, som företagare och som människor.

När du blommar ut och börjar använda din röst, när du börjar förstå och omfamna din unika power, när du krossar dina glastak — då hjälper du mig att fortsätta göra detsamma.

It’s a win-win, helt enkelt. Jag älskar win-wins. 

Så, min vän. Vad behöver du för att träda in i din fulla kraft och växa som företagare? En coach och mentor som förstår multipassion? Ett bollplank? Eller kanske en kreativ sidekick, som hjälper dig att förverkliga dina många idéer?

Well, here I am. Med mina tusen skills till din tjänst.

“Nicole, vad ska du bli när du blir stor?”

Mångkonstnär. Multipassionerad. Jack of all trades. Genom åren har man beskrivit mig på många olika vis. Men en sak är säker — det är bredden i mina kompetenser, talanger och passioner som är min stora styrka.

Men det tog mig många år att själv förstå det verkliga värdet av mitt mångfacetterade CV…

Jag, liksom så många andra multipassionerade själar, växte upp med en inre sanning om att jag var tvungen att välja EN väg i livet. Gå i skolan, utbilda mig och göra som duktiga flickor gör. And so I did. Men jag räknade aldrig mer hur vilse jag skulle känna mig. 

Till slut tog det bara stopp. För kreativiteten. För kroppen. För mig och min livskraft. Ett stopp som kom att bli början på något nytt.

2014 började min resa mot ett nytt liv. Ett liv där jag var mer förstående och tillåtande mot mig själv. Där jag var färdig med att göra mig själv mindre och leva snällt efter andras spelregler. Där jag började omfamna den jag verkligen är och låta lusten styra mer. Sedan den dagen har det inte funnits någon återvändo.

Min gissning är att du hittat hit för att du kan relatera till min story. För att du också är redo att börja bygga det liv DU vill ha, helt efter dina egna spelregler. And I’m here for it!

Vill du också leva på ditt multipassionerade soloprenörskap?

Connecta gärna med mig på sociala medier, där jag delar med mig av min story & tankar kring hur du också kan bygga ett företag utifrån dina passioner.